WEBSITE TIL TRAKTØRSTEDET

Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov (Traktørstedet) er en unik restaurant med placering i vandkanten på Stevns Klint, med udsigt over Østersøen og Bøgeskoven i baghaven.

Traktørstedet ligger på Gjorslev Gods med en smuk slotsbygning og slotspark, og restaurantens historie går tilbage til 1875. Traktørstedet er kendt for den smukkeste beliggenhed ved Stevns Klint, den velsmagende mad tilberedt fra bunden af friske råvarer, og den hjertevarme betjening.

Traktørstedet ønskede at bringe budskabet om stedets fantastiske muligheder, og ønskede derfor at styrke den generelle kommunikation, og bad DVLOP om at udarbejde en ny hjemmeside, som en del af et langsigtet og fast samarbejde.

Ved at opsætte et WordPress-system med et stærkt visuelt udtryk, der formidler Traktørstedet, maden og omgivelserne, fik Traktørstedet en hurtig, brugervenlig og flot side.

Sitet er en appetitvækkende visuel formidling med fokus på oplevelsen af at være gæst på Traktørstedet. En unik og attraktiv løsning til gavn for Traktørstedet og gæsterne.

DVLOP er et ambitiøst medie-, kommunikations,- PR,- marketings-, web-, og forretningsudviklingsbureau m.m. – og vi er på mange måder et bureau of change.

Vi skaber de forandringer, der er nødvendige for at vores kunder kan være på forkant med morgendagens udfordringer. Det gælder kommunikation, forretningsstrategi, produktudvikling, web, organisation og ledelse.

Læs mere om Traktørstedet på https://traktoerstedet.dk

Vi bruger cookies til anonym statistik via Google. Der indsamles ikke personlige oplysninger. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores privatlivs- og datapolitik (GDPR).