Kort baggrund

Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov (Traktørstedet) er en unik restaurant med placering i vandkanten på Stevns Klint, med udsigt over Østersøen og Bøgeskoven i baghaven. Traktørstedet ligger på Gjorslev Gods med en smuk slotsbygning og slotspark, og restaurantens historie går tilbage til 1875. Traktørstedet er kendt for den smukkeste beliggenhed ved Stevns Klint, den velsmagende mad tilberedt fra bunden af friske råvarer, og den hjertevarme betjening.

Traktørstedet ønskede at bringe budskabet om stedets fantastiske muligheder, og ønskede derfor at styrke den generelle kommunikation, og bad DVLOP om at udarbejde en ny hjemmeside, som en del af et langsigtet og fast samarbejde.

Løsninger

Et WordPress-baseret CMS, der er nemt at vedligeholde og opgradere til fremtidige behov.

Visuelt tiltrækkende udtryk, der tydeligt viser Traktørstedets unikke lokalitet, maden og menneskerne bag – og som er en stærkt visuel appetitvækker.

Resultater

Ved at opsætte et WordPress-system med individuelt udviklet visuelt design fik Traktørstedet en hurtig, brugervenlig og flot side.

Sitet inkluderer en stærk visuel formidling med fokus på oplevelsen af at være gæst på Traktørstedet. Herudover fik sitet utraditionel og elegant navigation. Præsentation af maden, stedet og mulighederne, samt booking og kontaktmulighed blev udviklet.

En unik og attraktiv løsning til gavn for Traktørstedet og gæsterne.

Galleri