Kort baggrund

Stevns Teaterforening er en publikumsforening, der arbejder for at fremme teaterinteressen og organisere professionelle teateroplevelser på Stevns.

Stevns Teaterforening ønskede at skabe et nyt website, der er brugervenligt og på appetitvækkende vis formidler de mange teateroplevelser på Stevns. Sitet skulle også kunne bruges som intranet for de frivillige i foreningen, og det skulle være nemt at vedligeholde.

Løsninger

Et WordPress-baseret CMS, der er nemt at vedligeholde og opgradere til fremtidige behov.

Visuelt tiltrækkende udtryk, der tydeligt viser Stevns Teaterforenings professionelle sigte, effektiv formidling af teateroplevelserne – og som er en stærkt visuel appetitvækker. Et nemt og velfungerende intranet.

Resultater

Ved at opsætte et WordPress-system med individuelt udviklet visuelt design fik Stevns Teaterforening et hurtig, brugervenlig og flot website.

Sitet inkluderer en stærk visuel formidling med fokus på spændende teateroplevelser for børn og voksne. Direkte adgang til køb af medlemsskab og billetter blev integreret og der blev udviklet et adgangsbeskyttet intranet-område for foreningens frivillige.

En unik og attraktiv løsning til gavn for teaterbesøgende og frivillige.

Galleri