Kort baggrund

Lene Vestergård er en erfaren skuespiller, instruktør og dramatiker, der har medvirket i og stået for adskillige forestillinger m.m. i sit 40 år lange virke på de skrå brædder.

Lene Vestergård ønskede sig et nyt website, der skulle formidle hende som stærk skuespiller, dramatiker og instruktør, og vise oplysninger om aktuelle faglige projekter. Lene ville også gerne have en stærk visuel fortælling om hendes person og faglighed, og samtidig være en informativ platform ift. casting.

Løsninger

Et WordPress-baseret CMS, der er nemt at vedligeholde og opgradere til fremtidige behov.

Visuelt tiltrækkende udtryk, der tydeligt viser Lene Vestergårds baggrund som skuespiller, dramatiker og instruktør.

Resultater

Ved at opsætte et WordPress-system med individuelt udviklet visuelt design fik Lene Vestergård en hurtig, brugervenlig og flot side.

Sitet inkluderer en stærk visuel formidling med dramaturgiske elementer, der understregede Lene Vestergårds professionelle virke. Herudover fik sitet elegant navigation og visning af aktuelle og tidligere projekter, kontaktmulighed og visning af information til brug for casting.

Til brug for sitet blev der taget fotos af Lene Vestergård, hvor Stevns Klint blev brugt som scene for formidlingen af Lene som stærk dramatiker, der evner at formidle det små i det store, og som knytter an til hendes to seneste projekter Klint og Klint2.

En unik og attraktiv løsning til gavn for Lene Vestergård, hendes følgere og castere.

Galleri