Kort baggrund

Jens Hansen, også kendt som Livsnyder & Bonderøv, er en kulinarisk nytænker og inspirator. Jens Hansen laver bl.a. kulinariske events, og producerer og sælger lækre fødevarer.

Jens Hansen har sammen med stjernekokken Kristoffer Ringsing afholdt en unik middag i bunkeren på Koldkrigsfort Stevns, der i mange år var NATOs forsvarsværn mod øst. De historiske bygninger og autentiske koldkrigsforhold dannede rammen om et spændende arrangement med en lille håndfuld forventningsfulde gæster.

Jens Hansen ønskede at dokumentere denne unikke oplevelse og bad DVLOP om at lave en film om eventen.

Løsninger

DVLOP kastede sig over opgaven med at formidle de helt særlige forhold i koldkrigsbunkeren, hvor afholdelsen af en kulinarisk event var en one-timer.
For ikke at forstyrre gæsterne og arrangementet deltog én videograf, der nænsomt og uforstyrrende optog aftens arrangement.

Resultater

Post-produktionen fokuserede på en præsentation af oplevelsen, som gæsterne havde i løbet af arrangementet i det helt særlige lokaler. Hastighed, klipning, musik osv. blev produceret på en måde, så der er kommet en attraktiv og inspirerende film ud af, der gør at man som seer nærmest kan være der selv.

Filmen indgår nu aktivt i markedsføring af Livsnyder & Bonderøv, og giver et godt indblik i, hvad virksomheden også laver.

Jens Hansen, Livsnyder & Bonderøv, er umanerligt tilfreds – og så er DVLOP det også.

Galleri