DVLOP er et ambitiøst PR-, medie- og udviklingsbureau m.m. og vi er på mange måder et kommunikationsmæssigt bureau of change.

DVLOP skaber de forandringer, der er nødvendige for at vores kunder kan være på forkant med morgendagens forretningsmæssige udfordringer. Det gælder kommunikation, strategi, produktudvikling, digitalisering, web, organisation og ledelse.

Tænk på DVLOP som din helt egen toptunede PR-, medie- og udviklingspartner. Vi hjælper effektivt, så fokus kan koncentreres om virksomhedens eller organisationens kerneopgaver.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Broveshøjvej 19
4673 Rødvig

info@dvlop.dk
33 60 88 50

Bank: Nordea Erhverv

CVR: 39334909

Vores kompetencer

DVLOP skaber effektive løsninger på forretningsproblemer gennem strategi, teknologi, designtænkning og god gammeldags kreativitet.

DVLOP er sat i verden for at gøre en forskel for de virksomheder, organisationer og personer, der nærer et ønske om at udvikle og forny deres forretning gennem en styrket medieindsats. Vi er dedikeret til at være vores kunders bedste rådgivere; vi udfordrer, sparrer og skaber løsninger med effekt.

Vi tror på, at den gode forretning og det gode samarbejde kommer, når man bidrager med noget, der gør en afgørende forskel. Dén forskel skal DVLOP være og vores kunder skal opleve, at de får en unik og værdiskabende hjælp, som de ikke anede de havde brug for.

DVLOP er specialister indenfor en brede vifte af medieområder; webudvikling, professionel hosting, digital marketing, kommunikation og film & foto (også med drone), og vi rådgiver også om disse emner.

Vi har skarpt fokus på projektledelse, procesoptimering, kvalitet og er i fanatisk grad brugerorienteret i vores løsninger.

Vi hører ofte vores kunder sige, at de ikke havde forventet at blive hjulpet hele vejen rundt om deres virksomhed – at vores fokus på at tænke medieløsninger sammen med organisation, ledelse og forretning giver en uventet og eftertragtet merværdi.

Vores BAGGRUND

Sådan er vi blevet til.

DVLOP er grundlagt i Rudersdal i Nordsjælland, som virksomheden DIXI.MEDIA. Virksomheden er omdøbt til DVLOP og flyttet til Sydsjælland, hvor vi har domicil ved Stevns Klint og i det smukke landskab, der kendetegner sydøstdanmark. Her hersker en udpræget grad af pionerånd, der matcher DVLOPs ønske om at skabe resultater og tage medansvar for lokalsamfundet, og bidrage til udvikling af virksomheder, organisationer og markeder.

UNESCO PARTNER

Vi gør en forskel for vores fælles arv.

 

I tråd hermed har vi valgt at blive partner og støtte op om den stærke indsats, der foregår i regi af UNESCO World Herritage, hvor Stevns Klint for nogle år siden blev udpeget som særligt verdensarvsområde. Verdensarven handler blandt andet om, at man i Stevns Klint kan se sporene af det meteornedslag, der for 65 mil. år siden udryddede dinosaurerne, og en masse andre dyrearter.

Placeret i de unikke verdenshistoriske rammer skaber DVLOP forandringer med en bred vifte af aktiviteter, hvor vi hjælper virksomheder, organisationer og myndigheder m.fl. med at være på forkant med fremtidens mediebehov.

Broveshøjvej 19, 4673 Rødvig

Kontakt os 24/7 365