NYT WEBSITE TIL STEVNS TEATERFORENING

DVLOP har leveret nyt website til Stevns Teaterforening.

Stevns Teaterforening er en publikumsforening, der arbejder for at fremme teaterinteressen og organisere professionelle teateroplevelser på Stevns.

Stevns Teaterforening ønskede at skabe et nyt website, der er brugervenligt og på appetitvækkende vis formidler de mange teateroplevelser på Stevns. Sitet skulle også kunne bruges som intranet for de frivillige i foreningen, og det skulle være nemt at vedligeholde.

Ved at opsætte et WordPress-system med individuelt udviklet visuelt design fik Stevns Teaterforening et hurtig, brugervenlig og flot website.

Sitet inkluderer en stærk visuel formidling med fokus på spændende teateroplevelser for børn og voksne. Direkte adgang til køb af medlemsskab og billetter blev integreret og der blev udviklet et adgangsbeskyttet intranet-område for foreningens frivillige.

En unik og attraktiv løsning til gavn for teaterbesøgende og frivillige.

DVLOP er et ambitiøst medie-, kommunikations,- PR,- marketings-, web-, og forretningsudviklingsbureau m.m. – og vi er på mange måder et bureau of change.

Vi skaber de forandringer, der er nødvendige for at vores kunder kan være på forkant med morgendagens udfordringer. Det gælder kommunikation, forretningsstrategi, produktudvikling, web, organisation og ledelse.

Læs mere om Stevns Teaterforening på https://stevns-teater.dk

Vi bruger cookies til anonym statistik via Google. Der indsamles ikke personlige oplysninger. Ved fortsat brug af websiden godkender du vores privatlivs- og datapolitik (GDPR).