DVLOP har investeret og udvidet IT-infrastrukturen, så vores i forvejen top-professionelle løsninger nu har fået en nærmest brutal ny mulighed. Vi er gået efter det bedste af det bedste til gavn for vores kunder!

Vores nye hosting-løsning, ULTRA, har ekstreme specifikationer og er vanvittig hurtig. Det har betydning for sidelæsningstiden, SEO-ranking og den generelle brugeroplevelse, når man arbejder med et CMS-website.

Som noget helt nyt inkluderer ULTRA-pakken også muligheden for at få kalender- og adressefunktion, der både kan være privat og delt. Løsningen er derfor en skarp skarp mulighed for at få den stærkeste webhosting og samtidig få nye attraktive funktioner, der kan erstatte eksempelvis Microsoft Exchange-løsninger, så man sparer penge på dé services.

Både nuværende og nye kunder kan fortsat vælge vores eksisterende og top-professionelle webhoteller. Hvis vores nuværende kunder ønsker mere information eller ønsker at opgradere, bedes I kontakte os for en nærmere drøftelse.

ULTRA-pakken koster 299,- per måned. Læs mere om vores hosting og webhoteller, og bestil direkte fra siden her.

For at fejre vores investering tilbyder vi, indtil udgangen af februar, at nye og eksisterende kunder, der ønsker ULTRA-pakken, kan få den med 20 % rabat i ét år – for kr. 249,- per måned.