TÆNK STORT – START SMÅT

Vi skaber attraktive og responsive websites med wordpress

Du skal fortælle en historie. Måske er det historien om et produkt, en ydelse eller en sag. Dit publikum forventer at høre din unikke historie og hvorfor de skal bruge deres sparsomme tid på at lytte til dig. Det er her effektiv webudvikling og webdesign kommer ind i billedet.

Webudvikling handler om formidling af din historie, og når du fortæller din historie regner dit publikum med at blive underholdt, engageret og informeret.

Al historiefortælling starter med en grundlæggende idé – en idé, der skal gennemsyre hele historien, og hele dit website.

DVLOP hjælper dig med at udvikle ideen og omsætte den til et levende og attraktivt website.

DVLOP ved at et effektivt og godt design skal engagere dit publikum og formidle dén historie du gerne vil ud med på den helt rigtige måde. Vi tror på enkelhed, stilfuldhed og velfungerende funktionaliteter, så brugerrejsen på sitet er flydende og formfuldendt.

Et CMS er motoren i dit website og er den teknologiske løsning, der gør det muligt at fortælle din historie ved at organisere og publicere indhold. DVLOP bruger WordPress, der er et nemt og sikkert CMS for at bruge, når du også selv skal organisere og publicere indhold.

DVLOP udvikler responsive websites så visning af indhold automatisk tilpasses til alle slags enheder.

Vi har udviklet og leveret et utal af fantastiske hjemmesider, hvor vi har omsat DVLOPs unikke metoder til konkrete løsninger.

DVLOPsU“-METODE

Fordele ved WordPress

DVLOP bruger CMS-systemet WordPress fordi det er…

Vil du udvikle din virksomhed?

Kontakt DVLOP i dag og lad os hjælpe dig!

KONTAKT OS

PRISER PÅ WEBUDVIKLING

Et fantastisk website behøver ikke at koste alverden

BASIC
8.995,-
ekskl. hosting

For dig, der vil slippe for de tekniske udfordringer med at komme i gang med et website

Installation af WordPress
Hjælp til køb og opsætning af visuelt design
Kontaktformular
1 side opsat

BESTIL
PREMIUM
33.995,-
ekskl. hosting

en professioneL løsning for virksomheder eller organisationer med et lidt større website

WordPress
Sikkerhedssystem
SEO-klargøring
1 kontaktformular
10 sider med leveret indhold
Køb og opsætning af visuelt design
Udvidet tilpasning af visuelt design
Google Analytics
Hastighedsoptimering

BESTIL
SPECIAL
KONTAKT FOR PRIS
ekskl. hosting

For dig, der vil slippe for de tekniske udfordringer med at komme i gang med dit nye website. Du kan altid tilkøbe support.

Custom made
Specialfunktioner
Visuelt design

Sikkerhed
Backup

Brugervenligt
SEO
Webshop
Tekster
Foto & video
og meget mere

Kontakt os

Priser er angivet i danske kroner uden moms. Der opkræves særskilt betaling for visuelt design/tema/framework og hosting-løsninger. Køb sker i henhold til vores forretningsbetingelser.

TRYGHED OG SUPPORT

Ved at oprette en Tryghedsaftale holder vi løbende øje med, at dit website fungerer, at WordPress, tema og plugins er opdateret. Med en Tryghedsaftale slipper du for unødige bekymringer.

Med en supportaftale kan du få hjælp til stort og småt på dit website i fem eller flere timer om måneden. Med en supportaftale er du aldrig alene med udfordringerne.

Du kan bruge supportaftalen til at få hjælp til at publicere indhold, tilpasse funktioner og visuelt design, kontakte os med problemer – kort sagt alt, hvor du har brug for vores hjælp til dit website.

ANALYSE OG KRAVSPECIFIKATION

Udvikling af et nyt og velfungerende website kræver, at man har gjort sig rigtig mange overvejelser om hvad websitet skal kunne, hvordan det skal se ud og hvem det skal henvende sig til m.m.

Vi tilbyder at hjælpe med at analysere og beskrive behov og krav til et nyt website. Enten, hvis man ønsker DVLOP til at udvikle websitet efterfølgende eller hvis man ønsker professionel assistance til udredning og afklaring af en webindsats, hvor man ønsker at have en professionel rådgiver med på sidelinien.

Det er relevant for såvel små virksomheder som store organisationer, der har brug for at iværksætte et webprojekt, og som gerne vil være sikker på at indsatsen er den rigtige fra start af.

SÅDAN FOREGÅR DET

Vi starter med et godt møde, hvor vi nysgerrigt undersøger din idé. Det er idéen, der skal omsættes til et funktionelt og visuelt design, så din fortælling gøres levende.

Vi udvikler sammen med dig en kravspecifikation, som vi bruger til at lave en første prototype.

Derefter går vi igang med at udvikle, tilpasse og teste systemet – og så ender vi op med en ny udviklingsversion af sitet, der testes og finjusteres.

Derefter afleveres websitet og det er tid til housewarming.